Ajánljuk szakértő és megbízható kapacitásainkat a közös együttműködés reményében.

[ess_grid alias=”szolgaltatasok”]

Üdvözöljük a La-Na Technik Kft oldalán!

A La-Na Technik Kft. Miskolcon található, de építőipari munkálatai az ország bármely pontjára kiterjednek. Cégünk 2007-ben, az akkor már 16 éves szakmai múlttal rendelkező Csúcstechnika Bau Kft. leválásából kezdte meg működését. Azóta dinamikusan fejlődik, egyre nagyobb teret hódítva a hazai építőipari piacon. Tulajdonosai, illetve a cég irányítói az építőipari tevékenységet a 90-es évek elején kezdték.

Fő profilunk a

  • mély- és magasépítés (monolit vasbetonszerkezet építés, ipari létesítmények, közintézmények, társas- és irodaházak, föld alatti létesítmények),
  • hídépítés, -és műtárgyépítés (autópálya hidak, szennyvíztisztító- és kezelő műtárgyak),

A munkák kiváló minőségben történő kivitelezését a korszerű berendezéseken és eszközökön túl a cég dolgozói állománya biztosítja, mely 5 fő menedzsmentből és 25 fő fizikai szakmunkásból áll. Igény szerint ezt a létszámot a projektek megvalósítása során növeljük, illetve alvállalkozó bevonásával biztosítjuk. Évről évre több és nagyobb projekteket valósítunk meg, melynek hátterében megbízható, felelősségteljes, több éves építőiparban szerzett gyakorlattal rendelkező szakembergárdánk dolgozik. A szakipari munkákat esetenként alvállalkozók közreműködésével végezzük.

Az egyre bővülő megrendelői körnek és a cég megbízhatóságának köszönhető a folyamatos fejlődés, mely lehetővé tette a műszaki felszerelések és technológiák bővítését. Gépparkunk és eszközeink segítségével rugalmasan tudjuk kezelni a kivitelezési munkákat.

Eszközállományunkban megtalálhatóak többek között DOKA födém és falzsalu rendszerek, STAXO, EUREX és FRAMI rendszerek, emelőgépek, földmunkagépek, önrakodó és platós tehergépjárművek, homlokzati és gurulós állványok, aggregátorok, vibrátorok, felvonulási konténerek, kisgépek, eszközök, segédberendezések.

A La-Na Technik Kft. autópálya hidak, gyáregységek, ipari létesítmények, szennyvíztisztító műtárgyak és medencék, ivóvíz tároló medencék, közintézmények, kórházak, társasházak, irodaházak kivitelezésére szakosodott. Ezen kívül kiemelt szinten végezzük a munkánkat a vasbetonszerkezet építés és a hídépítés során.

Cégünk jó hírnevét fémjelzi:

  • Veszélyes hulladék tároló medencék szerkezetépítése, Hejőpapi
  • Húsüzemű tehenészeti telep építése generál kivitelezésben, Sajólászlófalva
  • Kamion szervízbázis és irodaház építése generálkivitelezésben, Felsőzsolca Ipari Park
  • Szennyvíztisztító medencék és komposztálók szerkezetépítése, Miskolc, Kazincbarcika, Berente, stb
  • M3 alul- és felüljáró hidak építése, Nagykálló
  • Négylakásos társasház generálkivitelezésben, Budapest

Érdemes kiemelni a közelmúlt örökölt tevékenységeiből az autópályákon végzett hídépítéseket (M3, M7, M30, M0, M35), illetve nagy volumenű generál kivitelezésben vállalt és végzett szerkezetépítési munkálatokat (Miskolc, Széchenyi negyed, 6 emeletes parkolóház – 12.000 m2 – és 24 ill. 40 lakásos társasházak; Miskolc és Maglód Auchan áruházak; 4-es Metro Etele téri állomás pajzsindító, keresztező, kihúzó szerkezetek építése).

A cég tevékenységét a piac igényeihez való gyors alkalmazkodás jellemzi. Legfontosabb célunk az állandó jó minőség biztosítása, partnereink által támasztott igények maximális kielégítése, ill. a piac igényeihez való gyors alkalmazkodás.

A leírtak jegyében ajánljuk szakértő és megbízható kapacitásainkat a közös együttműködés reményében.

Iroda / Telephely: 3527 Miskolc, Zsigmondy utca 30.

E-mail:  lanatechnik@lanatechnik.hu

Telefonszám:  Iroda: +36 46 505 411

Nagy Zsolt, Ügyvezető igazgató: +36 30 584 1219

Fax: +36 46 505 410