szechenyi-2020-esba
„Technológiai újítással az építőipari szolgáltatások hatékonyságáért”

 

Cégünk a GINOP-1.2.8-20 kódszámú pályázaton („A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása”) visszatérítendő támogatást nyert, mely az eredményességi mérési szempontok szerinti értékelés alapján átfordulhat vissza nem térítendő támogatássá.

Pályázat célkitűzése:

A koronavírus gazdasági hatásainak enyhítése a hazai vállalkozások munkavállalói létszámának minél nagyobb arányú megtartásán keresztül, valamint a hazai KKV-k termelékenységének növelése és technológiai megújulásának támogatása.

Kedvezményezett: LA-NA TECHNIK Építőipari Kft.

Projekt azonosító: GINOP-1.2.8-20-2020-03436

Támogatási összeg: 24 498 098 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt befejezése: 2021.08.31.

Projekt rövid összefoglalója:

A projekt megvalósítása során beszerzésre került egy merev vázas kotró-rakodó gép. Ennek a modern, felszereltségét tekintve komplex földmunkagépnek köszönhetően bizonyos folyamatoknak csökken a humánerőforrás igénye, így erőforrás átcsoportosításra ad lehetőséget, többletbevételt hozó munkák válnak elvégezhetővé. Az eszközbeszerzés által nyújtott hatékonyságnövekedést és termelési volumen növekedést megtámogattuk a projekt keretén belül igénybe vett gyártásoptimalizáláshoz és automatizáláshoz kapcsolódó tanácsadással az optimális eredmény elérésé érdekében.


Pályázat


Projekt tartalmának bemutatása:

A GINOP-5.2.4-16-2016 pályázat keretein belül, gyakornoki pozícióban, 2 fiatal (25 év alatti) munkavállalót alkalmazunk. A gyakornokok a raktári adminisztrátori és az általános adminisztrátori pozíciót töltik be cégünknél. Fejlődését tapasztalt szaktudású mentor kollégánk biztosítja, aki napi kapcsoltban támogatja, figyeli, dokumentálja a szakmai előrehaladás folyamatát.

Jelen pályázat segítségével egy nagyformátumú nyomtató berendezés (plotter), egy multifunkciós irodai készülék (nyomtató, fénymásoló, lapolvasó) és egy laptop beszerzését indítottuk el, mely lehetővé teszi és nagyban segíti a gyakornokok munkáját.

A gyakornoki foglalkoztatás időtartama 9+6 hónap. A támogatott foglalkoztatás során a mentor a munkáltatóval közösen értékelést ad a gyakornok munkájáról, amely egyben ajánlás egy esetleges későbbi munkáltató részére.

Projekt fizikai befejezésének tervezett dátuma: 2018. április